Teljeskörű ingatlanfelújítás

Családiházak generálkivitelezése

+36-30-501-7018

info@dh-smarthome.hu

kivitelező

Cégünk célja, hogy a modern kor innovációs lehetőségeit kihasználva egy élhetőbb és szebb otthont varázsoljunk Önnek.  Teljeskörű otthonfelújítással foglalkozunk. Tapasztalt és magasan képzett szakemberekből áll csapatunk. Kedvező munkadíjakkal így a felújítás is olcsón megvalósítható!

Ez, hogy lehetséges?

Amikor hív egy nagyvállalatot, akkor nem csak a szakembereket fizeti meg, hanem azokat is akik a háttérmunkát végzik. Ez viszont jelentősen megnöveli a költségeket.  Nálunk csak az adott szakember munkadíját kell megfizetnie!

Hívjon minket bátran, egyeztessen időpontot és kérjen Tőlünk árajánlatot!

bg-14-copyright-min

Megbízható csapat

megbízható

Tapasztalt szakemberek

szakemberek

Professzionális kivitelezés

kivitelező

Szolgáltatásaink

Legyen szó fürdőszoba, konyha vagy akár garázs felújításról, kerti kiülő építéséről. Tisztasági festésről, kültéri vagy beltéri burkolatok cseréjéről, cégünk kisebb munkálatok elvégzésében is segít Önnek!

builrdeckxé

Generálkivitelezés

Hideg/Meleg burkolás

Homlokzati hőszigetelés

Kőműves munkák

Gipszkartonszerelés

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése

Új energiatakarékos, automatizált zóna fűtés/ hűtés  rendszerek

Épületautomatizálás, okosotthonok

Mit kell figyelembe venni lakásfelújítás előtt?

A lakásfelújítás nagyon nagy és átfogó munka, mely a megrendelőnek is nagyon fárasztó. Ezért érdemes logikusan átgondolni azt, hogy milyen munkafolyamatokat szeretne elvégeztetni, mert ezzel időt, energiát és nem utolsó sorban sok pénzt spórolhat meg.

 

blog-5-copyright-min

Családi ház, lakásfelújítás

blog-7-copyright-min

Rengeteg családi ház is sok esetben felújításra szorul, hiszen idővel minden elhasználódik.  Szerencsésebb eset, amikor a tető jó állapotban van, külső homlokzathoz sem kell hozzányúlni. Viszont a családi házak belső renoválása, átalakítása, modernizálása az idő és a használat során aktuálissá válhat.  A belső építészet átalakítása során, új tereket, a mai trendnek megfelelő használati helyiségeket is kialakíthatunk, ezzel megváltoztatva otthonunk elrendezését, diszpozícionálását.

 

bg-8-copyright-min-min

Modern LED világítások, gipszkarton szerelés

Vállaljuk családi házak, lakások, irodák vagy akár csarnokok gipszkartonozását.

A gipszkartont számtalan úton-módon fel tudjuk használni. Használhatjuk vezetékek elrejtéséhez, hang és hőszigeteléshez, de különböző dekorációs elemeket is létre tudunk vele hozni. A legtöbben válaszfalakat szoktak kérni. Például ha van egy szoba, amelyet szeretnénk kettéválasztani (egy testvérpár szobája), akkor egyszerűen felrakunk egy gipszkarton válaszfalat. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb és költség hatékonyabb, mint téglafalat építeni.

Ha a későbbiekben mégsem kell már a fal, akkor egyszerűen ki lehet szedni a helyéről, nem jár akkora munkával, mintha tégla falat bontanánk le. Ha felhúztuk a falat, akkor nem kell várni sokat, el lehet kezdeni a festést, tapétázást. Másik népszerű igény az álmennyezet építése. De akár falfülkéketbeugrókat is csinálhatunk gipszkartonból, így rendkívül egyedi és praktikus lesz otthonunk.

 Csak a képzelet szabhat annak határt, hogy mennyi mindent hozzunk ki a gipszkartonból. 

 

 

LED világítás hálószobába, vagy rejtett világítás nappaliba? Önnek sincs még ötlete a tervezést illetően? Semmi gond!  Segítünk!

Hangulatvilágítás a nappaliban

Egy nappali általában többfunkciós – világítás tekintetében is. Beépíthetünk direkt villágításhoz LED szpotokat vagy akár gipszkartonból készített design panelekbe rejtett világítást. Kérje ajánlatunkat.

Hangulatvilágítás a konyhában, hálószobában vagy akár a fürdőben

Gipszkartonból készített design elemek LED világítással vagy akár egyedi konyhabútorok készítése.

Vállaljuk konyhabútorok készítését egyedi elképzelések alapján. Kérje ajánlatunkat!

Automatizálás és energiatakarékosság otthunkban

Az épületautomatizálás manapság már egyre népszerűbb. Az újépítésű otthonok 85%-ban már megtalálhatóak a rendszerek. Pár éven belül minden otthonban lesz valamilyen hasonló megoldás.  Régen luxus terméknek számítottak az okosotthonok.  Ma már jóval alacsonyabb áron elérhetőek és a rádiófrekvenciás kommunikációnak köszönhetően bontás nélkül telepíthetőek.  Az energiafelhasználás csökkentésének szerves és igen fontos részévé vált, mellyel mi magunk is nagyban szerepet vállalhatunk az energiafogyasztás minimalizálásában. És ehhez társul még az az egyáltalán nem elhanyagolható előnye, hogy általa nagy mértékben faraghatunk költségeinkből és növeli otthona értékét.

Nem kell nagyban gondolkodnunk, hiszen a fűtési, hűtési- és szellőzőrendszerek irányítása vagy a világítás,redőnyök, sötétítő roletták vezérlése mind-mind az épület automatizálásának részét képezhetik.

A világításvezérlés az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb módja a házak automatizálásának. Használatával rendkívüli mértékben csökkenthetjük villamosenergia-fogyasztásunkat.  Egyszerűen szabályozhatjuk a fényerőt, a helyiségekben található összes világító berendezést, a fotelben ülve kapcsolhatunk lámpát vagy épp teremthetünk sötétséget.  De az energiatakarékos megoldásokat rábízhatjuk otthunkra is.  A rendszer figyeli a fenyerősséget és a megfelelő tejesítményen üzemelteti a lámpákat, ezzel energiát és pénzt megspórolva nekünk.

Az okosotthon rendszere lehetőséget nyújt Önnek, hogy távolról vezérelje otthona fűtését és hűtését. Ezzel növelve az energiatakarékosságot és nem utolsó sorban az Ön kényelmét!

A jelenleg programozható termosztátoknak köszönhetően mára már igen jól tudjuk igazítani a napi-heti rutinunkhoz a fűtési programot okos otthonunkban. Ha azonban korábban érünk haza, mert megváltozott a napi programunk, akkor nagyon hasznos, ha távolról is tudjuk vezérelni a fűtést, illetve a hűtést, hogy kellemes meleg vagy épp hűvös legyen mire hazaérünk. A távoli elérés, így az okos otthonrendszer egyik leghasznosabb funkciója.

Otthonunk fűtésvezérlése megvalósítható a ház egészében, zónánként vagy akár radiátoronként. Ha a ház egészében szeretnénk egyidejűleg szabályozni a fűtést vagy zónánként, akkor az okostermosztát,  a mért és a kívánt hőmérsékletet hasonlítja össze és ennek függvényében küldd információt a központi egységnek, hogy beindítsa-e a fűtést avagy sem.

A Smart fűtésrendszer nem csak tárolják az előre beállított, kívánt hőmérsékleti információkat, hanem mérik a szobában lévő hőmérsékletet is. Majd ez alapján közvetlenül szabályozzák a radiátorokba áramló meleg vizet.

És ez még csak a kezdet! Számtalan funkció beállítható az automatizált rendszerekkel, melyek mind a használók kényelmét és komfortérzetét hivatottak elősegíteni, miközben akár a ház biztonságáról is gondoskodhatnak.

Redőnyök, sötétítők automatizálása

Vállaljuk automatizált redőnyök és modern sötétítő roletták telepítését. Ezek kapcsolóval vagy akár telefonnal működtethetőek.  Programozhatók, pl reggel mikor felkelünk automatikusan felhúzza vagy este leengedi őket a rendszer. Energiatakarékos program is beállítható. Nyáron amennyiben, túl erősen süt a nap, automatikusan reagál a ház és lejjebb engedi a sötétítőt. Nem engedi túlzottan felmelegedni a helységeket, így a klímának sem kell többet dolgoznia, energiát és pénzt spórolhatunk meg vele. Ugyanilyen program valósítható meg télen, a fűtési költségek csökkentése érdekében. Tekintse meg videónkat. Egy gipszkartonba süllyesztett sötétítőt láthat, amely nem csak praktikus, de modern design elemként is mutatós.

További információk, árajánlat

IMG_3633
Top