E72_3sided_ForWeb_Cropped

Modern cserépkályhák és kandallók elérhető áron!

Kevés olyan megnyugtató, egyedi hangulatú dolog van az életben, mint téli estéken a kandalló varázslatos tűzénél melegedni.

Cégünk segít Önnek a legjobb megoldás megtalálásában. Vállalunk komplett kivitelezést, látványtervezést, karbantartást.

 

Kérjen Ön is ingyenes árajánlatot!

+36-70-530-8824 /+36-30-501-6989/ +36-30-501-7018

69dati@gmail.com

Szolgáltatásaink

Téglakályha

téglakályha

Téglából rakott kályha, az otthon éke lehet. Elérhető  árkategória, mégis hagyományos kivitelezés. Hatásfoka a cserépkályhával vetekszik, de költségei mégis kedvezőbbek. A natúr  téglaborítás az egyszerű , tiszta formák, a  természetesség kedvelőinek  kedvelt választása. Rusztikus stílusa nyugalmat áraszt és minden térben jól mutat.

Kandalló

1

Egyre több embernek fontos a hagyomány, fontos a család, és ezekhez kiváló eszköz egy kandalló előtti beszélgetés a családdal, barátokkal a pattogó tűz fényében. Meghittséget ad, összetartozást, igazi mély beszélgetéseket. A modern otthonok kedvelt választása, megfelelő designnal a nappali fókusza lehet. Képzeld el a nappalid falán ötvözve a TV, kandalló látványa csodás eredményt adhat.

Cserépkályha

kályha1

Hagyományos mázas csempéből épített kályha, mely az otthon melegét tartja. Építésével a klasszikus családi terek kedvelt formája valósul meg. Hőtartása kiváló. Hallatlan népszerűsége következtében hihetetlenül gazdag forma- és színvilága alakult ki. Reneszánszát éli az alternatív fűtés korában. Pozitív élményt ad az állandó meleg, a család melege!

Kemence

kemence

Az ember által épített legősibb tűzhely a kemence. Felhasználása széleskörű, sütésre, főzésre, szárításra, fűtésre alkalmasak.
Létezik házon belüli és udvari kemence. Csak a család igényei, társasági életük szabhat határt az ötleteknek.
Kivitelezése egyszerű, költségei megfizethetőek.

Takaréktűzhely

takaréktűzhely

Eredetileg a vályogból, nyerstéglából, téglából falazott , zárt tűzhelyű sütőtérrel rendelkezik. A beépített takaréktűzhelyek Nyugat-Dunántúlon elterjedtek, üstházzal vagy katlannal egybeépítve minden igényt kielégítenek. A vidéki házak elengedhetetlen tartozéka volt nem oly rég, mely most ismét divatba jött.

Kémény

kémény

Ezeknek a sütő-, fűtő berendezéseknek elengedhetetlen tartozéka a megfelelő huzat, melyet egy jó kémény biztosít. Ezek építését, javítását illetve ha nincs rá szükség, elbontását is vállaljuk!