Termékeink

unnamed

Központi egységek

Home Center Lite:

A Home Center Lite a FIBARO Rendszer kisebb vezérlő egysége, mely a Home Center 2 továbbfejlesztett változata. A központi egység a különböző multimédiás eszközök és az okosotthon rendszer kezelését is lehetővé teszi. A Home Center Lite segítségével adatai tárolhatók a Felhőben is, illetve recover fukciója szükség esetén segíti a rendszerfunkciók visszaállítását. Felhasználója az intuitív FIBARO alkalmzás segítségével kezelheti a beállításokat.

 

HC Lite

Home Center 2:

A Home Center 2 elegáns és kifinomult háza a működésére hatással lévő hatékony alkatrészeket rejti magában. A Home Center 2 lehetővé teszi az okos otthon megbízható kezelését, még nagyon összetett rendszerek esetében is.

 

hc2

Home Center 3

A Home Center 3 a világ leginnovatívabb okosotthon központja, melyet a felhasználók tapasztalatai alapján alkotott fejlesztések keltettek életre. 50%-kal nagyobb hatósugár, kétszer nagyobb memória, 1,3-szor gyorsabb processzor és 4-szer nagyobb tárhely. A FIBARO ezen fejlesztése 2019-ben megkapta a CES Innovation Awards díját.

 

hc3

Aktivátorok

Swipe Controller

swipe

A SWIPE (gesztus kontroll pad) nemcsak az egyszerű mozgásokat érzékeli, hanem gesztusok egész kombinációit. A magas érézkenységű szenzor hibátlanul leképezi a legösszetettebb (utasításokat) mozgásokat is, és így Ön is megtapasztalhatja, milyen erő lakozik a kezében.

Button

button

A Fibaro rendszeren belül bármilyen eszközt be és kikapcsolhat segítségével. Előre programozott folyamatok elindítására, aktiválára is alkalmas.

KeyFob

keyfob

Okos távirányító:

Elég egy eszköz, hogy irányítsa az egész házat! Irányítsa a világítást, kapcsolja ki a zenét, kezelje a hőmérsékletet, húzza le a rolókat vagy a reluxát, kapukat, és nyissa ki az ajtókat. Helyezze működésbe a KeyFobbal bármelyik berendezést, és helységét. 36 féle kombináció.

Walli Line

walli line

Okos kapcsolók/dugaljak:

Egyedülálló design és egyedi technológia! A FIBARO Walli sorozat egy innovatív Z-Wave technológiás teljes funkciós aljzat és kapcsoló család. Segítségével hétköznapi otthona is felokosítható. A termékcsalád kinézetét gyöngyek inspirálták – az elegánciájukkal és szép alakukkal, mely stílusosan kiegészít minden teret.

Top